Tjänster

Personlig Träning: Boka in mig för ett eller flera pass där jag tar din träning till nya höjder!

Personligt Träningsschema: Du får ett träningsschema uppbyggt helt efter dina behov och mål, i priset ingår även onlinecoaching för redigering av schemat, tips, uppföljning av resultat eller bara frågor kring träningen i allmänt!

Personligt Kostschema: Du får ett kostschema uppbyggt på en veckomeny som jag utformar efter dina önskemål och behov för att nå dina mål, i priset ingår även onlinecoaching för redigering av schemat, tips, uppföljning av resultat eller bara frågor kring kosten i allmänt!.

Onlinecoaching: Kanske bor vi alldeles för långt ifrån varandra för att vi skall kunna mötas ansikte mot ansikte och ha uppföljning, sätta nya mål m.m. Då är detta perfekt för dig som vill ha koninuerlig kontakt med mig för att få feedback i din satsning mot nya mål.

Precontestupplägg: Inför din tävlingssatsning så behövs det ofta ett precontestupplägg där jag räknar ut och hjälper dig att pricka formen på absolut bästa sätt innan du äntrar scenen eller tävlingsarenan. (Tömning, laddning, vila, träning sista veckorna.)

Tävlingscoach: Vill du att jag skall vara med och hjälpa dig under tävlingen, ge trygghet, erfarenhet mm.

Föreläsningar: Vill du att jag skall komma och föreläsa hos dig, kan vara allt från "min resa", "motivation", "kost" eller bara hur man "får vardagen och träningen att samspela". Tveka inte att höra av dig.

PT Individuell

1h: 649kr

10h: 5499kr

20h: 10499 kr

OnlineCoaching

3 månader: 1000 kr

Kost och träningsupplägg

Personligt Träningsschema (inklusive 3 månaders onlinecoaching): 1250kr

Personligt Kostschema (inklusive 3 månaders onlinecoaching): 2000kr

Komplett Personligt Kost och Träningsupplägg (inklusive 3 månaders onlinecoaching): 3000kr

Tävling

Precontestupplägg: 1000kr

Tävlingscoaching: Kontakta för pris.

 

Föreläsning: Kontakta för pris.

 

Alla priser är inklusive moms!


 


 

Kontakt

AnklevTrainingProgress Enbärsstigen 9
Finspång
61233
0702331727 atp@live.se